Contact rapid   -   (+4) 0233.272.068

Viziunea noastră Suntem proactivi: ne dorim să oferim nu doar un produs ci solutii pentru nevoile clientilor nostri. Dezvoltăm: creăm zi de zi un plus de valoare prin tot ce oferim si permanent inovăm pentru viitor. Credem si investim în oameni: ne pasă cu adevărat de viitorul si prezentul clientilor nostri. Investim si avem încredere în oamenii cu care lucrăm.

Misiunea noastră. Prima alegere: ne dorim sa fim prima optiune, prima alegere când vine vorba de cea mai bună ofertă de pe piată. Suntem accesibili: simplu, performanti, eficienti si cu preturi corecte atât pentru produsele noastre cât si pentru serviciile oferite.

Valorile noastre Ne respectăm promisiunile: avem o relatie bazată pe încredere reciprocă atât cu angajatii si partenerii nostrii, cât si cu toti clientii cărora vrem să le realizăm proiectele. Credem în oamenii nostri: pretuim oamenii, incurajăm diversitatea si investim în dezvoltarea personală, oferind un mediu de lucru transparent, unitar si accesibil. Suntem deschisi: curiosi si puternici împreună. Vedem lucrurile dintr-o perspectivă diferită si suntem pregătiti să oferim tot ce e mai bun pentru clientii nostri.

Opera Steel Fier SRL
Image Description
Facilitățile noastre de producție

Opera Steel Fier S.R.L. a luat ființă după o îndelungată experiență acumulată în Italia. În 2015 se deschid facilitățile de producție din România și începe demararea producției de confecții metalice și structuri metalice.  Cu o experiență bogată dobândită în cele 2 fabrici din Italia, compania noastră promite și poate realiza o serie completă și complexă de lucrări din domeniul confecțiilor metalice dar și structuri de hale și componente de structuri metalice. De asemenea dotările pe care le avem ne permit executarea de elemente unicat sau în serie la costuri și termene rezonabile.  Punând mereu pe primul loc calitatea, Opera Steel lucrează împreună cu clienții săi în interesul acestora, căutând mereu soluții ce vor satisface și cele mai exigente cerințe. Cu o echipă specializată de ingineri, tehnologi și personal calificat, punem la dispoziția clienților noștri toate resursele și priceperea pentru a satisface nevoile acestora totodată având grijă să respectăm rapiditatea, calitatea și cosumul redus de materiale. Dotările tehnice cuprind utilaje și echipamente necesare executării lucrărilor de construcții metalice în concordanță cu domeniul de activitate. Pentru asigurarea calității ne alegem cu grijă furnizorii atât pentru materia primă cât și pentru echipamentele din dotare lucrând și colaborând cu firme ce ne pot garanta seriozitatea și profesionalismul în domeniu. Societatea noastră este într-o continuă creștere și urmărește să-și îmbunătățească continuu capacitățile prin achizitionarea de noi utilaje și echipamente și dezvoltare resursei umane. Cu o arie largă de produse și servicii pe care reușim să le oferim Opera steel poate fi și alegerea ta.

Image Description
Profesioniști în proiectare

Biroul de proiectare este compus dintr-o echipă tânără și dinamică gata să răspundă oricărei provocări de natură inginerească, motiv pentru care folosim soft-uri CAD pentru elaborarea DDE-urilor atât în 3D cât și în 2D. Creăm o relație strânsă între client și biroul de proiectare pentru a răspunde oricărei cerințe prin implicarea noastră totală garantând rezultatul final de fiecare dată. Inginerii noștri se mulează mereu în conformitate cu cerințele pieții din domeniul structurilor metalice atât civile cât și industriale dând dovadă de multă flexibilitate. Echipa de proiectare oferă suport tehnic proiectului dumneavoastră indiferent de stadiul în care se află (intenție, schiță, execuție etc.) colaborând, când este cazul, și cu Arhitectul / Inginerul / Tehnicianul dumneavoastră de încredere.

We have 5 guests and no members online

operasteel.ro © 2023